Check-in på din drømmedestination via Facebook og vind rejsegavekort

Expedia.dk lancerer i påsken en stor konkurrence, hvor danskerne sendes på påskeæggejagt på Facebook. Udover jagten på påskeæg, hvor der hver dag er nye gavekort på højkant til dem, der finder "dagens påskeæg", giver konkurrencen deltagerne mulighed for at imponere og overraske dine venner med vilde check-ins rundt om i verden, selvom du i virkeligheden befinder dig til påskefrokost i Danmark.

Du har nu mulighed for hver dag at finde dagens påskeæg i perioden 4. til 13. april, men allerede fra i dag den 30. marts  og dermed også på søndag d.1. april kan du altså bruge check-in applikationen til at imponere vennerne med en avanceret aprilsnar. Hvad med at tjekke ind i New York eller på Noma, selvom du befinder dig i Nivå eller check-in i Rom, selvom du befinder dig i Randers.

"Tanken med Expedia check-in er, at vi foruden konkurrenceelementet på en sjov måde vil åbne danskernes øjne for nye rejseoplevelser og nye destinationer. Derfor kan man ikke bare checke ind i en by men også på udvalgte steder, som eksempelvis "X-tra Cold Ice Bar" i Amsterdam eller Spiagga di Fregene lige uden for Rom," siger Charlotte Gogstad fra Expedia.dk, der oplyser, at eksempelvis både Noma og Christiania i København også er med som nogle af check-in mulighederne.

Foruden den elektroniske check-in kan man samtidig finde gode tips og vejledninger til kommende rejser. Hvis man skulle være så heldig at sætte kursen mod London, New York, Rom eller en helt fjerde af de destionationer, der er med på Expedia check-in.

"Nu starter vi med en påskeæggejagt, men der vil komme flere lignende konkurrencer, hvor vi kombinerer sociale medieværktøjer med  rejseoplevelser og rejsetips," siger Charlotte Gogstad.

Expedia, Expedia.dk og Expedias fly-logo er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Expedia Inc. i EU og visse andre jurisdiktioner. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. ©2012 Expedia, Inc.

Check-in på din drømmedestination via Facebook og vind rejsegavekort

Skrevet: 30.marts 2012