Amerikanerne glemmer Valentines Day

Ingen steder i verden fylder Valentines Day så meget som i USA. Alligevel oplyser næsten halvdelen af amerikanerne i en ny undersøgelse fra analysefirmaet Harris Interactive, at de har oplevet, at deres kæreste har glemt eller ligefrem aflyst Valentines Day fejringen.

Verdens største online-rejsebureau Expedia har i USA fået foretaget en omfattende undersøgelse af amerikanernes vaner i forbindelse med Valentines Day. Undersøgelsens egentlige formål var at afdække amerikanernes lyst til at give rejser i Valentines Day gave:

"Ud fra et rejseperspektiv viser undersøgelsen, at 27 procent af amerikanerne i år eller tidligere har givet en rejse som Valentines Day gave. Og vi som rejsebureau er selvfølgelig meget opmærksom på, at det er en tendens, der breder sig også i Europa. Men det er klart, at det er de 47 procent, som helt glemmer eller har aflyst Valentines Day, som springer mest i øjnene," siger Charlotte Gogstad, der er markedsansvarlig for Expedia i Norden, herunder Expedia.dk.

Paris hitter op til Valentines Day

En undersøgelse foretaget sidste år af Expedia.dk på faktiske bookinger viste i øvrigt, at kærlighedens by Paris oplevede et voldsomt boom op til og lige efter Valentines Day. Og i den periode vippede London af pinden som det mest populære rejsemål i Europa, også for danskerne.

"Vi har ikke foretaget en lignende undersøgelse i år, men min fornemmelse er, at tendensen går igen. Og det kan meget vel have noget med Valentines Day at gøre," siger Charlotte Gogstad.

Udvalgte resultater af Expedias nye amerikanske undersøgelse foretaget af analysefirmaet Harris Interactive:

  • 47 procent af amerikanerne svarer, at de har oplevet helt at blive glemt af deres kæreste eller har fået aflyst aftaler på Valentines Day.
  • 27 procent af amerikanerne oplyser, at de i år eller tidligere har givet en rejse i Valentines Day gave.

Expedia, Expedia.dk og Expedias fly-logo er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Expedia Inc. i EU og visse andre jurisdiktioner. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. ©2012 Expedia, Inc.

Amerikanerne glemmer Valentines Day

Skrevet: 2.februar 2012