London for alle sanser - også i efterårsferien

Efterårsferien er lige på trapperne og danskernes ubestridte storbyfavorit er London. År efter år topper den britiske hovedstad nemlig top 10 listen hos den danske afdeling af verdens største online-rejsebureau Expedia.  Expedia.dk har derfor som optakt til efterårsferien, og til danskerne i almindelighed, samlet nogle af de bedste tips og tricks til London.

Hvad enten turen går til London for første eller sidste gang er udfordringen den sammen, hvad skal man opleve i byen, der er i omfang er på størrelse med Fyn. I det overflødighedshorn af oplevelser London har at tilbyde handler det nemlig om at prioriterer, derfor har Expedia.dk samlet nogle af de bedste tips til London, som også erfarne London-rejsende kan få meget ud af:

”Expedia har ikke bare et af verdens største udbud af London-rejser, vi har også gennem vores medarbejdere i London og vores mange samarbejdspartnere en unik viden om byen og hvad den har at tilbyde, og det er den viden vi gerne vil formidle videre til Danskerne, ved at give vores bud på både de klassiske attraktioner man bør se, men også nogle af de mere skjulte sider af London,” siger Charlotte Gogstad der er Managing Director for Expedia i Norden.

Nedenfor følger udvalgte tips til London.

Expedia.dk guide to London:

Insiders tips:

Klatre op til Primrose Hill og nyd en helt fantastisk udsigt over byen – det er både gratis og en stor oplevelse. Oplev også Highgate kirkegård som virkelig betagende, her hviler en masse historiske personer, som eksempelvis Karl Marx. London er fuld af barer og restauranter, nogle mere skjulte end andre, men gå ikke glip af Gordons Vinbar tæt Embankment, Cellardor Bar der er et ombygget offentligt toilet på Alwych eller Eksperimentel Cocktail Bar i China Town. Desuden har London flere skjulte sider som er værd at opleve, slip for myldret ved Covent Garden og prøv i stedet Phoenix Garden lige ved Shaftesbury Aveneue.

Natteliv:

Expedia.dk anbefaler Roof Garden tagterrasse bar på toppen af Mint Tower Hill, The Prince Bonaparte søndag aften i Notting Hill, The Cow og The Westbourne to pubber der har front mod hinanden Westbourne Park hvor du kan opleve solnedgangen over London. Carnaby Street i almindelighed er fantastisk til en hurtig pint. Vil du hænge ud med Londons kunst og design-community så skal du søge mod Shoreditch og Hoxton Square.

Mad:

Mayfairhar et stort udvalg af gode restauranter, hvor du får masser af smag og value for money særligt franske og mellemøsten inspirerede restauranter er i højsædet. Borough Market ved London Bridge er et fantastisk sted med smagsoplevelse fra hele verden.

Can you include a reference to Billingsgate Fish Market here so we can link to the video.

Something like ”for an authentic East end experience, visit Billingsgate Fish market and even learn the tricks of the trade from the masters. For a taste of the experience [insert link to video]

Londons museer:

Det kan lyde banalt, men i hvert fald første gang du besøger London er Jack The Ripper tour en stor oplevelse (huske at booke på forhånd) Man begynder turen om aftenen fra Embankment og passerer alle de "vartegn", der var en del af denne del af drabelige Londons historie. Drinks på Tate Britain den første første fredag ​​i hver måned kan du drikke drinks midt i blandt nogle af verdens mest berømte kunstværker.

London byder også på et væld af mindre museer som Sir John Soane Museum - en privat samling, hvor der er gratis adgang.  De fleste af Londons største museer og gallerier er gratis at besøge, men det er god pli at efterlade en donation.

Fra A til B:

Gør dig fortrolig med et London kort – det kan spare dig for en stor del af tiden ikke at tage bussen eller tuben (Londons metro) helt unødvendig. Planlæg din rejse på Transport for London hjemmeside www.tfl.gov.uk. Og tag ofte bussen, det er som turist en god måde både at se byen og samtidig spare kræfter, du skal nok få gået rigeligt alligevel.

Hæng ud med de kendte:

The Prince Bonaparte og The Westbourne iNotting Hill  er kendte hæng ud steder for skuespillere og andre kendisser. Mens Hawley Arms i Camden er populær celebrities fra musikkens verden.

Økonomisk tips:
Køb et Oyster-kort det halverer udgifterne til offentlige transport. Booke et hotel i Brighton de er markant billigere end i London. Brug de lokale busser til at se London, Bus nummer 12 kommer forbi seværdigheder, såsom Westminster Abbey, 10 Downing Street, Piccadilly m.m. og du kan du bruge diy Oyster -kort i den.

Gør som de lokale:

Respekter køer. Stå til højre på rulletrapper. Londoners taler sjældent sammen i Tuben, men det skal ikke afholde dig fra at gøre det. Og så går de sjældent i byen på Leicester Square, der betragtes som en turistfælde.

Hotte områder:

Lige nu er de hotte områder i London: Notting Hill, Hoxton & Shoreditch og Camden

Drikkepenge:

Du behøver sjældent at tippe, der er som regel 12,5 procent inklusiv i regningen i England - det er derfor Englænderne elsker amerikanere i London, de ligger altid oven i. Et tip på toppen af ​​servicegebyr anbefales alene når fremragende service opleves.

London for alle sanser - også i efterårsferien

Skrevet: 11.oktober 2011