Expedia.dk lancerer ny rejse- app

Expedia.dk lancerer ’Expedia Hotels’ til iPhones og smartphones . Den gratis applikation er udviklet, så rejsende let og hurtigt kan søge og booke hotelværelser via deres mobiltelefon. Det er Expedias første danske app, men Expedia Hotels er allerede lanceret i flere lande, og Expedia forventer at lancere en serie af nye apps i løbet af 2011 og 2012.

Expedia Hotels er simpel, strømlinet og grafisk meget enkel. App’en bruger automatisk GPS til at finde hoteller i gåafstand fra den rejsende. Brugerne kan let søge efter og booke hoteller over alt i verden. Man kan vælge at filtrere søgeresultaterne efter pris, bedømmelse, popularitet og afstand alt afhængig af ens behov. Til hotelbedømmelsen bruger Expedia TripAdvisors data, og de højest bedømte hoteller er tydeligt markeret. 

Expedia Hotels indeholder også et interaktivt kort, som viser alle hoteller i nærheden, hvilket sikrer brugerne et godt grundlag at vælge hotel ud fra. For hvert hotel er omgivelser og diverse detaljer samlet i et slide-show, som let vises på mobilen.

Når man har booket hotel ved hjælp af Expedia Hotels, får man en rejsevejledning, som guider en lige til døren. Man kan også hurtigt sende booking-bekræftelsen via sms eller e-mail til rejsefæller. Alt i alt er det kun nødvendigt at klikke fire gange for at komme fra søgning til den endelige booking; det er den simpleste måde at booke et hotel på!

Charlotte Gogstad der er ansvarlige for Expedia i Norden, siger: ”Expedia Hotels app´en matcher vores kunders behov for en simpel og hurtig måde at booke hoteller på, mens man er på farten. Det er perfekt til erhvervsfolk, der booker i sidste minut, eller for dem, som vil forlænge rejsen undervejs. App’en er et stort skridt fremad for Expedia.dk, men den er kun et af mange skridt, vi forventer at tage inden for nyteknologi til mobiltelefoner, der skal sikre vores kunder større grad af frihed og mobilitet i deres rejsebooking.”

Expedia Hotels kan downloades gratis fra iTunes App Store www.itunes.com/appstoreog til smartphones der bruger Android her: https://market.android.com/details?id=com.expedia.bookings

For mere information besøg: www.facebook.com/expedia.dkeller www.expedia.dk

Expedia.dk lancerer ny rejse- app

Skrevet: 20.september 2011