Expedia - indleder samarbejde med danske rejsebureauer

Expedia, som er verdens største online-rejseudbyder, lancerer nu et stort partnerprogram for rejsebureauer i Danmark. Samarbejdet giver traditionelle operatører adgang til et netværk på 140.000 hoteller, mere end 300 flyselskaber og biludlejningsfirmaer over hele verden. Og gør rejsebureauerne i stand til, at tilbyde deres kunder samme lave priser som på Expedia.dk.

Millioner af rejsende i hele verden køber rejser direkte via Expedias rejsesites som eksempelvis Expedia.dk, men også 16.000 traditionelle rejsebureauer med mere end 50.000 kontorer i Europa, Nordamerika og Asien er tilsluttet Expedias partner Program, Travel Agencies Affiliate Programme (TAAP), som har eksisteret siden starten af ​​2002. Og nu inviterer Expedia danske rejsearrangører til at deltage i programmet. Initiativet er en vigtig del af Expedias ambition om at blive det førende online-rejsebureau i de nordiske lande inden for de næste tre år.

Via Expedias booking-site kan rejsebureauer få adgang til et globalt, attraktivt netværk af hoteller, flyselskaber og biludlejningsfirmaer i 34 lande. Det store udbud af rejser og Expedias særtilbud giver danske rejseoperatører forbedrede indtjeningsmuligheder, idet bureauerne får provision af alle reservationer foretaget via partner-programmets webside.

"Vores partnere vil være i stand til at tilbyde de samme lave priser som vi gør på Expedia.dk,"siger Diego Pedrani, direktør for Expedia Partner Program TAAP.

"Danske rejsende er både meget web-kyndige og meget prisbevidste. Derfor kan Expedias partnerprogram, som har specielt gode tilbud på destinationer i USA, asiatiske og europæiske byer, være en væsentlig drivkraft for rejsebureauerne,"fortsætter Diego Pedrani.

Rejsende som selv ønsker at booke deres rejse vil som altid kunne booke deres rejse direkte på Expedia.dk.

Om Expedia:
Expedia er verdens største online-rejsebureau og rejser og rejserelaterede ydelser til nærmest alle kontinenter og mere end 140.000 hoteller, hundredvis af flyselskaber, biludlejningsfirmaer og destinations bestemte servicepartnere.

Få adgang til vores database:

Som verdens største online-rejsebureau med tusindvis af solgte rejser dagligt har vi adgang til en af de mest detaljerede databaser i verden på forbrugernes rejseadfærd. Hvis du som journalist eller medie vil have specifik viden til et emne du eller I er ved at skrive om, så tøv ikke med at kontakte os.


For mere information om Expedia:

www.facebook.com/expedia.dkeller www.expedia.dk

Expedia - indleder samarbejde med danske rejsebureauer

Skrevet: 14.september 2011

You might also like :