De Kanariske Øer er et hit hos verdens største online-rejsebureau

Hvor rejser danskerne hen denne sommer? Det kan verdens største online-rejsebureau, Expedia, give et kvalificeret bud på. I en årlig ”summer-trends”-analyse har Expedia.dk kigget på, hvor danskerne rent faktisk har booket billet til.  Årets højdespringer er De kanariske Øer, der stormer ind på en tredjeplads på Expedia.dk’s liste over de mest populære rejsemål. Derudover holder London fast i førstepladsen som den mest populære destination.

At London er nummer et på Expedia.dk’s liste er ikke så overraskende. Det er det derimod, at De Kanariske Øer ligger så højt, som de gør:

”Det er første gang, vi ser De kanariske Øer så højt oppe i vores analyser over faktiske bookinger, hvilket er en kraftig indikation af, hvor populær en destination det er for danskerne. Hos Expedia.dk ser vi traditionelt, at det er storbyerne i Europa og USA, der ligger højest på vores salgslister, men i år er det anderledes,” siger Louise Dreisig, der er talskvinde for Expedia.dk.

Samtidig viser opgørelsen, at Expedia.dk salgsmæssigt har fået godt fat i et marked, der er præget af de mere traditionelle charterselskaber:

”Expedia opnår qua vores størrelse nogle gunstige aftaler med hoteller og flyselskaber i hele verden og kan derfor, foruden at levere en enkel og overskuelig booking-oplevelse, tilbyde nogle meget fordelagtige priser på vores pakkerejser, hvor hotel og fly bestilles på samme tid. Det gælder også på charterdestinationerne, hvilket analysen viser, at mange danskere har fundet ud af,” siger Louise Dreisig.

Se top ti-listen herunder:

Danskernes mest populære rejsemål i sommeren 2011 og 2010:

Sommer 2011:

Sommer 2010:

London

London

Paris, Frankrig

Rom

De Kanariske Øer - NY i top 10 

New York

New York

Las Vegas

Barcelona

Paris

Rom, Italien

Prag

Berlin

Berlin

Prag

Barcelona

Los Angeles

Los Angeles

   

De Kanariske Øer er et hit hos verdens største online-rejsebureau

Skrevet: 7.juli 2011