Verdens førende rejsebloggere samles i Spanien denne weekend

Mere end 300 af verdens førende rejsebloggere samles d. 20 - 22. september 2012 i spanske Girona på Costa Brave kysten for at deltage i verdens største bloggerkonference om rejser, turisme og kommunikation.

TBEX (Travel Blogger Exchange) har med stor succes været afholdt i Chicago, New York og København, og i år er bloggerkonferensen større end nogensinde. Med verdens største online-rejsebureau, Expedia, som hovedsponsor, samles langt over 300 af verdens førende rejsebloggere til en tre dage lang erfarings- og netværkskonference i spanske Girona.

På konferencen vil der være masser af talere og workshops, hvor emner som blog-etik, kommercielle samarbejder, rejsebeskrivelser, podcasting, video og fotografi mv. vil blive vendt og drejet.

”Vi er enormt stolte af at være med til at samle nogle af de mest betydningsfulde rejsebloggere til en konference- og netværksbegivenhed, som år for år vokser i kvalitet og størrelse. Samtidig er TBEX også et tydeligt bevis på, at bloggere for rejsebranchen betyder mere og mere og spiller en vigtig rolle som formidling og bindeled til rejsende i hele verden,” siger Jill LIoyd, europæiske presseansvarlig for Expedia.

Se listen over speakers og deltagere på TBEX her: http://tbexcon.com/europe/speakers

Læs mere om TBEX 2012 på www.tbexcon.com/europe

Fakta om TravelBlogExchange.com (TBEX):

TBEX er en forkortelse af TravelBlogExchange.com - en amerikansk onlineportal for anerkendte rejsebloggere. TBEX-konferencen afholdtes for første gang i 2009 i Chicago og blev omgående en stor succes på det nordamerikanske kontinent.

Verdens førende rejsebloggere samles i Spanien denne weekend