Om os

Hos Expedia.dk tilbyder vi et bredt udvalg af hoteller over hele verden, luftfartsselskaber, biludlejning samt forskellige oplevelser, når du er ankommet til destinationen. Samtidig hjælper Expedia dig med at indsnævre dit valg, så du sammensætter den tur, der er perfekt for dig.

Expedia.dk blev lanceret i 1996 og drives af Expedia Inc., der er verdens største online rejsebureau.

Expedia.dk er den største online rejseudbyder i Danmark og betjener hvert år millioner af rejsende på verdensplan.

Vi tilbyder:

  • Millioner af offentliggjorte - og rabatpriser fra flere end 300 flyselskaber
  • En oversigt over mere end 150.000 indkvarteringsmuligheder på  verdensplan med 4 millioner værelser
  • Tusindvis af aktiviteter og ture, der hjælper dig med at få mest ud af din ferie
  • Biludlejning hos de bedste udlejningsselskaber
  • Søgeværktøjer så du kan sammensætte din helt egen ferie

Du kan også finde dybdegående destinationsguider og rejsetips, ideer til oplevelser, kort, rejseforsikring og en omfattende rejseinformationsservice med gratis online nyhedsbrev.

Rejs som du vil
Uanset, om du ved præcis, hvilken tur du ønsker, har brug for inspiration, eller bare vil have hjælp til at indsnævre din søgning, gør Expedia.dk det nemt at finde den ferie, der passer til dig. Måske rejser du i forretningsøjemed eller for fornøjelse, på polterabend eller i forbindelse med din 25 års bryllupsdag. Det kan være, at du foretrækker et vinduesæde eller en gangplads. Nogle gange vil du gerne besøge et velkendt hotel i en kæde, du stoler på, mens du andre gange har lyst til at prøve det smarte, nye boutique hotel i et nyt område. Uanset, hvad du leder efter, giver Expedia.dk dig mulighed for at forme din tur - det er et koncept, som vi kalder ”Rejs som du vil”.

Sikkerhed
Vi forstår, at online-køb kræver stor tillid fra vores side, og vi tager denne tillid meget alvorligt. Hvis du bruger Expedia.dk til at booke den perfekte rejse, kan du være sikker på, at vi behandler dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt. For mere information, læs vores fortrolighedspolitik her.

Expedia.dk er en del af Expedia Inc.’s brandportefølje. Expedia, Inc. driver Expedia.dk og har lokaliseret hjemmesider for rejsende i 30 lande over hele verden. Expedia Inc. er noteret på NASDAQ under billet symbol EXPE. For yderligere information om Expedia Inc. besøg www.expediainc.com.

Hvorfor booke hos os?

  • Expedia Inc. er verdens største online rejsebureau. Siden 1996 har vi været pionerer inden for online rejser, og vi stræber fortsat efter at udvikle innovative løsninger for at hjælpe med at gøre rejser og rejseplanlægning enklere og lettere for vores kunder.
  • Vi tilbyder et stort udvalg af rejsemuligheder med mere end 150.000 hoteller og over 300 flyselskaber over hele verden at vælge mellem.
  • Ved at købe fly + hoteller sammen sparede vores kunder i gennemsnit mere end 1.000 kr. sidste år!
  • Du kan rejse trygt. Vi er her for at støtte dig før, under og efter din rejse - vores kundeservice er åben alle ugens 7 dage.